VÄLKOMMEN TILL PLÅT16

ERIKSBERGSHALLEN I GÖTEBORG DEN 10 MARS

För nionde året i följd arrangerar vi seminariedagen PLÅT. Vi bjuder på världens mest fascinerande metallfasader; i stort och smått, i det komplexa och enkla.

VÄRLDSARKITEKTUR

Möt passionerade och kompromisslöse arkitekten Michel Rojkind, Rojkind Arquitectos, från Mexico City som hämtat inspiration från stadens kaos. Han samverkar ofta med lokala hantverkare inom metallarbete och har gjort sig känd för uttrycksfulla byggnader med ett tydligt uppdrag – att alltid ge tillbaka till samhället.

Julie Eizenberg, Koning Eizenberg Architects, är en arkitekt och person att imponeras av. Hennes arkitektur är själfull och praktisk på samma gång. Hon är en föregångare inom LEED, har alltid människan i centrum och lyckas skapa stor arkitektur oavsett budget. På ett okonstlat sätt tar hon tillvara på metallen i arkitekturen.

FASADER I ALLA DESS FORMER

Nordiska fasader i aluminium, rostfritt stål, stålplåt, koppar, rosttrögt stål och titanzink uppmärksammas i var sitt projekt med en föreläsning av respektive arkitekt. FOJAB och Plåtexpressen delar med sig av ett nytt, innovativt plåtvikningsprojekt där digital gestaltning möter praktiskt plåthantverk. Dessutom ska vi kora vinnaren av PLÅTPRISET 2016.

BRANSCHMINGEL

Vi bjuder på lunchbuffé, kaffe och trevligt branschmingel. I vår utställning ges möjlighet till fördjupad materialinformation och samtal med materialexperter och medverkande.

GÖR DIN RÖST HÖRD!

Vi vill gärna att PLÅT16 ska vara en interaktiv tillställning, därför använder vi ett webbverktyg för interaktiva möten. Skriv bara in adressen nedan i din webbläsare på telefonen eller läsplattan.

LOGGA IN via www.interactive.se/1985/plat16 genom att ange din mailadress eller annat alias som du vet är unikt. Ditt alias kommer inte att visas för andra deltagare.

STÄLL FRÅGOR: Du kan redan nu och under föreläsningarna skicka frågor till föreläsarna via vår moderator. OBS! Se gärna till att ha loggat in redan innan du kommer till PLÅT16.

SVARA PÅ FRÅGOR: PLÅTs moderator styr vilka frågor som kommer upp och när du kan svara på dessa.

NÄR: TORSDAGEN 10 MARS 2016

TID: KL 11:15 – 17:00

VAR: ERIKSBERGSHALLEN, GÖTEBORG

ANMÄL DIG SENAST DEN 25 FEBRUARI
Seminariet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsade.

TILL ANMÄLAN