KEYNOTE SPEAKERS

JULIE EIZENBERG

KONING EIZENBERG ARCHITECTURE

För Julie Eizenberg är hållbarhet det normala, det sociala resultatet viktigare än det fysiska och möjligheterna hittar hon i det vardagliga. Hon är ena parten i den gifta duon bakom Koning Eizenberg Architecture. De kommer båda ursprungligen från Australien men har under hela sin yrkesverksamma tid bott och verkat i Kalifornien. Med pondus och stolthet har Julie och hennes man, under flera decennier, skapat pålitlig arkitektur med social relevans.

Under PLÅT16 kommer Julie att presentera sina tankar och idéer bakom projekt som The Thinkery, 28th Street Apartments, Hancock Lofts, Temple Israel of Hollywood, Sobieski Pool House, Belmar Apartments och Pico Bransch Library.

MICHEL ROJKIND

ROJKIND ARQUITECTOS

Mexikanska arkitekten Michel Rojkind, Rojkind Arquitectos, uppskattar kaos och instabilitet, för det tvingar honom att hålla balansen. Hans arkitektur är en kompromisslös spegling av samtiden med ett tydligt uppdrag – att alltid ge tillbaka till samhället. Han har en bakgrund och en approach som gör att han sticker ut och skapar nyfikenhet, långt innan man ens har sett hans arkitektur.

Under PLÅT16 kommer Michel att presentera sina tankar och idéer bakom projekt som Liverpool Insrugentes, Liverpool Interlomas, Tori Tori Restaurante, Cineteca Nacional, Nestlé Museo del Chocolate.